Gud vad kallt det är

Mådde inte så bra i morse så fick stanna hemma från skolan, låg i soffan och kollade på film och drack te hela dagen, rätt mysigt faktiskt.

Sen ringde pappa och sa att det var lite bråttom (Hur stavas bråttom egentingen? Med å eller o?) äsch, det var lite ont om tid att fixa Bobby för Nina-träningen så jag fick ta mig dit själv eftersom han skulle hämta bilen som var på lagning. Såklart hade han cykelnyckeln så jag fick allt gå till stallet i storm, gud vad kallt. Frös så jag nästan fick skricka för att peppa mig själv att fortsätta vandringen. sen när jag är nästan framme ringer pappa och säger att han har hämtat bilen och är på väg till stallet så jag kan stanna hemma så tar han mig på vägen, får man bli arg nu?

Famme i stallet har Cilla tagit in Bobby men kylan har övertagit händerna så jag kunde inte hålla i en borste, så jag satte mig i stallgången och försökte mjuka upp dem. Då ringer Amelie och berättar att Ninas man har varit med i en trafikolycka och att Nina måste åka med honom till sjukhuset så träningen blir inställd. Hoppas det är okey med honom!

Stallet blev klart och hemma började jag baka pepparkakor som faktiskt blev riktigt lyckade, känner mig som en liten husmor...

Innan House började på tvn kvällsfodrade jag i stallet och nu blir det till att dejta kudden och mitt underbara duntäcke.

Sleep tight.


Snöstorm

Inte riktigt snöstorm men tillräckligt för att bussarna inte skulle gå och skolan bel inställd. Rättare sagt var det bussarna från Flyinge som inte gick, jag tog mig till skolan med stadsbussen och satt på skolan länge länge innan jag insåg att det var ovanligt tomt. Samtidigt som jag gick ut från skolan och började vandringen till Astra (där mamma och pappa jobbar) så smsade jag till Maria och frågade vad som stod på. Fick då reda på att skolan var inställd, trevligt att man fick veta det innan man begav sig ut i det förfärliga vädret.

Satt en timme på äronens "arbetsrum" för att åka med pappa hem på lunchen, innan jag kom in i den varma lägenheten hjälpte jag pappa att ta in hästarna för hovslagaren skulle komma.

Väl hemma aggerade jag husmor. Jag städade, bakade riktigt god Saffranskaka, gjorde te och kokade kaffe tills päronen kom hem.
Vi åkte till stallet för att fota lite när jag red barbacka men det var alldeles för kallt så det lyckades bara bli ett foto.
Åkte till LCR för att uppdatera vem som blivit årets lucia, vilket blev SARA HAMMARLUND.
Sen blev et att jag och pappa lagade mat medan Mamma dummade sig med grannen, hehe.

Vi kollade på Flickvänner från förr under maten, därefter blev det kvällsfodring av hästarna.


Kunde ju faktiskt ha varit en mycket bättre bild, med finare min på mig
och gladare häst men ibland lyckas man inte riktigt, ser mysigt ut iaf.


Bobby "säger" godnatt innan dörrarna till stallet stängs.

XOXO

Riktigt härlig dag

Harry Potter och Hemligheternas kammare (på svenska) gick på tvn i morse så den satt jag åt frukost till. Sen vid 12 åkte jag och pappa till stallet för att rida och ta foton i snön. Bobby var fruktansvärt pigg så försökte få honom trött i ridhuset först. Busade till det och testade göra byten på diagonalen vilket vi aldrig gjort förut, men klockrent bytte han åt båda hållen, rena och fina och chockade blev både jag och pappa.

Väl ute i snön började det snöa som bara den så det blev inga bra bilder. Bobby var även fortfarande pigga så hade lite svårt att hålla styr på honom.
På vägen hem lugnade han ner sig ordentligt och även snöandet, så vi red ut på ängen utanför stallet och tog lite foton.. Lite bättre blev det allt.

Mamma hade gjort riktigt god kyckling när vi kom hem, så vi slängde i oss det och åkte sedan till stan för att gå lite på Julskyltningen, mysigt!


En pigg Bobby, jag och snöflingorna

     
Världens sötaste bobby



  
Lund by night                                                          Ojojoj, så allvarlig man kan vara då


Helg igen

Jag vet inte varför jag har blivit så dålig på att blogga. Det var helg sist jag skrev, men men..

Veckan har iaf varit toppen. Blev av med gipset i onsdags och doktorn sa att jag var så gott sin hel igen.
På kvällen var jag och mamma med Jane i Staffanstorp och lyssnade på Terry Evans, helt fantastiskt man måste jag säga!

I Torsdags red jag Blues för Olof eftersom Bosse är i Sthml. Att han ska vara borta jämt.

Igår på Christinas Lektion skulle vi klippa Electra och Blues vilket gick si-sådär. De brukar vara världens snällaste att klippa, men ingen av dem vill ha klippta ben. Vilket slutade med att elektra fick stå och ha lite ont i mulen ett tag och Blues fick halvklippta ben.
Under lunchen fick vi reda på hur det hade gått för Peter Eriksson som olyckligtvis blivit sparkad i huvudet av en 12årig valack igår och fått åka in akut till sjukhuset. Han Hade tårr sy hagan, tappat 2-4 tänder på överkäken, även massa sprickor i överkäken, brutit näsan och fått en riktig smäll på vänster öga, men inga allvarliga skader mer än en blåtira.
Birgitta hade träffat honom precis innan hon kom och pratade mig mig, Melinda och Jessica och hon sa det att han var otroligt pigg med takne på att det hände i Torsdags.
På ridningen red jag Blues idag igen, vi hoppade och jag kan väl inte säga att hon hade en bra dag. Hon hade kommit på att jag inte hade kraft i mitt vänsterben och drev med mig fruktansvärt. Jag blev så frustrerad att när Hanna sa att jag skulle trycka till hårt med vänsterskänkeln (vilket är den som inte fungerar) så kom tårarna. Inte för att jag blev ledsen precis men bara för jag inte visste vad jag skille göra. Hanna blev sur på mig för jag inte kunde skänkla och jag bad henne hoppa upp och känna själv hur det kändes. Hon gjorde det och när hon sen hoppade av sa hon att hon förstod min frustration, för hon hade fått smälla till hårt några gånger på vänster sida.
Jag fick hoppa upp och igen och ha en 10 min privatlektion medan nästa grupp värmde upp. Nu gick det bättre och såfort Blues inte lyssnade på mig jagade Hanna på henne från marken istället. Toppen.

Kvällen igår ägnades åt Idol och ett inspelat avsnitt av Grey's Anatomy i pauserna med clementiner och Marabou vinter vit. underbart!


Lite bilder från förra Torsdagen och veckan som gått:

Torsdag 18/11
Annika och Candide på hoppträning för Ankan.  Flitiga flickor på EM-stalltjänst  Melinda hjälper duktigt till på stalltjänsten fast det inte är hennes uppgift.  Min skjuts hem

Fredag 19/11
Morgon med snö utanför fönstret  Jazzi i pappas säng (med mamma sovandes bredvid)  På Nova med mamma  200 dagars fest: Förfest hos Frida innan Bar á Bar.   Förfest hos Frida    Snygging, haha

Tisdag 23/11
Ny mobil

Onsdag 24/11
Terry Evans

Torsdag 25/11
Underbart!  Linn och Electra  Johanna och Candide  Sofia och Gulliano    Gruppen + Linn som använde kameran och Jessica som inte ville vara med  Efter passet fick Bluesan bada, sötaste hästen!  Min kära vän Lovisa berättar att hon har 8 tröjor på sig.  De har fått världens sötaste häst på LCR!! 

Fredag 26/11
Världens sötaste Blues klipptes av mig, Sofia och Aline. (Christina inspekterar)  <3 Fredagsmys!


Helg

Jag har haft lite mycket att göra de senaste dagarna, så det har inte blivit något skrivande i bloggen.

I fredags blev det en tur till tatueraren för att fylla i lite, sen IG-prövning i biologi vilket resulterade IG igen antar jag. Kunde verkligen ingenting trots att jag hade pluggat.
På kvällen hämtade jag upp Dina i Flyinge och sen bar det av till Ystad där det först skulle vara förfest hemma hos Frida och sen utgång på Bar á bar. Jag fick åka hem efter förfesten, men hade kul så länge det varade iaf.


Igår, Lördag, vaknade jag upp och mådde inte prima precis. Fick frukost på sängen av mamma. Sen blev till att ligga kvar i sängen länge länge. Kl. 17 var det Harry Potter på tv, underbart! Tittade på den medan jag fixade mig för Harry Potter 7 Part 1 i Malmö med Louise. Innan bion gick vi runt lite på stan och letade billig godisaffär. Harry var helt fantastisk, men vilken av filmerna är inte det ?
Vi begav oss till centralen, tåget hade ju såklart precis gått och nästa skulle inte avgå förän en timme senare. Vi bestämde oss för att ta ännu en tur på stan vilket resulterade att en jagad man med en civilare efter sig kom springandes förbi oss i en väldig fart. En halv sekund senare kom hur mycket polisbilar körandes i 190. Herregud vad rädd jag var. Gav min ena krycka till Louise så hon kunde slåss med en och jag med den andra samtidigt som jag höll krampaktigt i henne, haha! När vi senare passerat Lilla Torg i riktining mot centralen igen ser vi när polisen tar fast den jagade mannen.
Det var faktiskt lite coolt, men kunde inte riktigt slappna av förän vi var hemma i trygga Lund.


Idag, Söndag, sov jag länge! Vaknade inte förän halv 12 vilket blev en liten chock. Liggandes i sängen kollade på 2 avsnitt av Grey's Anatomy, sen kom min bror och hämtade mig och mamma och åkte till stallet, så hundrana kunde få busa lite. Därefter åkte jag med Brossan hem igen men mamma stannade i stallet och hjälpte pappa.
Nu har vi nyss tjockat oss med pizza till kvällsmat och kollar på Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes.

Bilder från helgen kommer kommer imon kort.

Over and out.

NP SvB

Jag börjar med der höjden av höjdpunkten igår. Det var ju såhär att vi var indelade i mindre grupper på muntliga NP SvB och sista gruppen hade igår så resten av klassen hade håla. Jag, Lovisa, Alle Annika och Sofia fick till konditoriet och satte oss sedan på några bänkar för att käka det nyhandlade.
Då kommer HG2 förbi på väg in i A-huset och Sofia och Louise startar ett "samtal" skrikandes över halva skolgården...

Sofia: Älskling!?!? (och håller upp sin chokladboll)
Louise: Vad är det? (och försöker fokusera på vad sofie håller)
Sofia: EN NEGERBOLL!!!
Alla vi vid bordet: Men Sofia! Det heter chokladboll!

Idag hade vi sen skriftliga NP SvB vilket händes helt okey. Vi fick 5h på oss att skriva. JAg och mågra andra hade ju lyxen att skriva på dator och fick även ta paus när vi ville, skönt! Jag valde att skriva artickelm med överskriften "Mer än bara ord" vilket skulle bli en artikel om kroppsspråket. Det tog ett tag innan jag hade bestämt mig för just vad jag skulle göra.

Vid 11.45 när det var lunch skrev jag ut och lämnade in, då var jag fruktansvärt tom i huvudet och kunde bara tänka på en hemsk kemilektion som jag dessutom skulle vänta evigheter på att den ens skulle börja.
Jag fick iaf sällskap i väntan av Emma som går i ettan och vi hade en trevlig pratstund.

Vi fick tillbaka proven från i måndags GODKÄND blev jag allt och Nitsa var riktigt stolt över mig (vet inte varför).
Just det fick tillbaka biologiproven igår och även där fanns ett fint resultat skrivet.

Väl hemma pluggade jag lite biologi mellan telefolsamtalen med en Sofia som skulle komma idag för att köpa min Lady Gaga biljett. Måste säga att hon hade en väldigt fin dialekt.

Nu har hon nyss varit och hämtat den och jag har sagt att jag skall återgå till pluggandet, men vem kan missa Grey's Anatomy?

        
De goda Clementinerna finns på ICA      Mitt mästerverk "Elefantan" men som
                                                          ofta misstolkas.

            
Lady Gaga biljetten                                Mysigaste plugghörnan
 

Take care.


Prov

Klockan ringde vid kvart i 7 men Rebecca Landgren ÄLSKAR att snooza, så det ar vad hon gjorde 30 min. Jag hannprecis lagon till bussen jag skulle ta men fick sitta i kylan på sjukhuset och vänta på nästa buss. När jag hoppade på den var det nästan fullt. Tror ni det var någon som flyttade sina feta rumpor så jag fick sitta? Nä, låt de friska sitta!! Där stod jag på ett ben, tappade balansen i kurvurna och trampade ner på det andra, dumt gjort för ont gjorde det.

I skolan väntade kemiprov vilket kändes som ett godkänt resultat iaf.

Åkte hem och satt med min kära mor och gjorde ingenting fram till 5 så jag skulle på körteori på körskolan. Bara för jag var ända hästmänniskan på teorin så fick ju såklart jag berätta om hästar i trafiken och sånt... spännande var det allt.

        

Kollade på tjockisarna, Topmodel och Pensionärsjävlar på tv samtidigt som jag skojade med Marie om chokladet jag blev skyldig henne i fredags..
Hom skojar ju bara med oss om cholkadem men det är ju oxå den mest oseriösa klassen på hela Flyinge hon har valt att skoja med så vi tvekar inte att he igen :P

Pratade massa med Sandra också, min frissör alltså.. trevlig prick det där och den fick jag även en kort konversation med Sara Rubin som tydligen inte visste att Swip var såld. Vi pratade om att jag och Nella ville att hon skulle flytta hit igen och Nella kom då in i vårt samtalsämne. Sara mindes inte Tom och att Nella hade tränat honom för henne men jag visade en bild på den gula ponnyn. "Minns tyvärr inte, men den var ju hysteriskt söt!" fick jag som svar på bilden. Haha vilka uttryck.

Sleep tight.


Fars dag

När jag vaknade i morse satte jag i Sex and the city i dvdn och började kolla på den, men efter ca en timme kom pappa hem för att hämta mig så vi vi skulle rida.

Fixade Bobby och begav oss till Torns. Först red jag tills jag var helt slut, sen fick jag pappa att hoppa upp så jag tränade honom lite. gick riktigt bra faktiskt. Vi red hem igen och pappa skjutsade mig hem...

Där var en tjej på läktaren som kollade konstigt när jag red, så pappa fick berätta att jag hade ett brutet ben. Sen efter pappa hade ridit och jag skulle skritta hem, så tog det lite tid att komma upp.
Då sa tjejen på läktaren: "Asså är det inte svårt att rida med ett brutet ben?"
Jag bara:
"Jo, det är lite komplicerat men det funkar."

Dålig bild på mig och Bobby från idag, men bilden är tagen från filmen pappa filmade.


Har umgåts med pappa så länge idag och har inte sagt Grattis på fars dag... Helt ärligt visst jag inte att det var, men mamma fick påminna mig lite.. Jag hade iaf tur, även pappa hade glömt det så det var inte så farligt.

Over and out.


Hööks och Flädie igår

Åkte med päronen till Hööks och sen till Flädie.

På Hööks handlade vi massa reflexer, eftersom mina mystiskt har försvunnit.


Köpte även nytt bett som jag ska ha och byta lite fram och tillbaka på Bobby som verkar tröttna rätt fort på betten. Nu kan jag byta och lura honom lite :P


På Flädie sen köpte vi nya ridskor till mig eftersom mina blev sönderklippta av snygga ambulansmän

Senare på eftermiddagen åkte jag ner till stan, rättare sagt till Grand Hotelt där det var någon fin middag eller nått sånt. Mina grannar skulle iaf dit och jag och mamma hade blivit tillfrågade om att vara fotografer, så visst.  Kände mig dock lite utanför när alla kom i sina fina balklänningar och frackar och där stod jag i en gympasko, Kingsland tjöja, väst och pannband och halvsmutsiga byxor jag haft i stallet.

        


Tillsist blev det till att hyra film och köpa godis på Hemmakväll.

GOODIIIIS!! <3

Fredag

Idag fick man allt på sig ridstöveln, under hade jag leggings, jeans, linda om foten och dubbla srumpor och ändå var stöveln för stor i skraften... För andra benet passade den faktiskt förvånsnavärt bra, inte för trång som jag trodde.

Skolan var rolig, men igår hade jag hängt HS's träns fel, så dagen slutade med att man blev skyldig Maire en cholkadkaka.
Bara för jag känner Elli så fick jag även torka av damm på en hippologs jacka. Kul att vara till någon nytta så jag hjälpte så gärna till.

Bråkade med mamma och pappa när vi kom hem, stängde in mig på rummet med hög musik i öronen.
Bestämnde mig för att krycka mig 1,5km till stallet. Gav Sudden lite mat när jag kom fram. Pappa och jag blev vänner igen och han visade att han ramlat i hagen när han tog in hästarna. Gud vad lerig hela han var.. byxorna var seriöst helt bruna.
Fixade iaf Bobby och så red vi i ridstövlar ner till Torns. Pappa höll i grimskaft ut i fall han skulle vilja busa.

Väl nere på Torns hoppade jag av och pappa longerade den pigga hästen en stund. Därefter red jag ca 15 intensiva minuter. Bobby är verkligen snäll. Han gjorde allt jag ville även om det kändes som jag tänkte grejerna eftersom jag inte kunde använda vänster skänkel. Underbara Bobby.

Nu sitter man här med sin nya vän Marabou Vinter Vit och kollar på idol. Trevligt värre.


Take care.

Torsdag

Samling i grötrummet där vi kollade på film med Kyra, fantasktisk jämförelse mellan hästen och en paj hade hon!
Hon är så sjukt bra och hade massa spännande gjrejer att berätta och lära.

Jag kollade på medans klassen red lektion för Birgitta och den gick jag upp med Sofia till restaurangen. Spagetti och köttfärssås till lunch och sen såklart pannkakor efter. Borta vid pannkakorna hittade jag och Alien någon fantastisk grej med choklad och honung som jag, Sofia och Karin tog i vår varma choklad, Shiiit vad gott och onyttigt det blev.

På eftermiddagen hade vi avelslektion med Birgitta och den hämtades jag av mamma.

Vi lämnade pappa i stallet och åkte själva upp på LCR för att ha luciaträning. Agnes hade jobbat på handikappridningen så jag snackade en stund med henne men sen gick hon och jag pratade med en spännande liten flicka. De sålde nämligen böcker ute i foalén och hon hade hittat massa böcker och började fråha mig hur hon skulle göra och sånt, jag som inte alls hade något med det att göra. Hon letade efter "smygböcker", såna man kunde stoppa ner i fickan. Hon älskade nämligen att läsa och ville ha med böckerna överallt... okey.. ?

Luciatågs barnen sjöng.

Hemma väntade korvstroganoff (eller hur det stavas), så det blev till att äta det och kolla på VAMPIRE DIARIES. Sjukt spännande avsnitt idag, hur ska jag klara mig en hel veckatill nästa avsnitt ?


Sleep tight.


Engel

Yeah, Yeah, Yeah, Yeah..

Baby jeg var solgt li' fra start.
Du var min drømmepige.
For stjernerne på himlen,
ingen tvivl du var min engel.
Og alle folk ku' se du var med mig,
jeg var så fucking stolt.
Forvandled mig fra drengerøv,
til en mand langt om længe.

(Yeah Yeah)

Og planen den ku' ik' slå fejl.
Jeg sku' bli' gammel med dig.
Lykken var gjort, jeg skulle gør' dig til mor. (yeah)
Og ja, jeg har hørt om Nemesis,
men troede vel egentlig at vi var kvit.

Jeg ville virkelig ønske at jeg ku' bli',
men jeg er nød til at sige farvel..

Min engel
Min engel
Min engel

For evigt
For evigt
For evigt (sig farvel)

Jeg elsker
Jeg elsker
Jeg elsker
Kun dig
Farvel (sig farvel)

Min engel
Min engel
Min engel

For evigt
For evigt
For evigt (sig farvel)

Jeg elsker
Jeg elsker
Jeg elsker
Kun dig
Farvel, min engel

Yeah, Yeah, Yeah, Yeah.

Baby jeg var solgt lige fra start.
Ku' ik' gå hurtigt nok.
Jeg tog dig ind og lod dig bli',
en del af min familie.
Forelsket i en løgn, hvor var det rart.
Havde fundet ro i min krop,
så du ku' ta' i byen og komme hjem når
du ville.

(yeah, yeah)

"Skat jeg elsker dig", det sagde du,
og tog med veninderne i sommerhus.

Nul spørgsmålstegn, (nej),
for jeg stolede på dig (ååh),
men sjovt som alle dine veninder sad
på café nede i Istedgade.
Jeg ringed' men du slukked telefonen.
Er det sådan du vil sige farvel?

Min engel
Min engel
Min engel

For evigt
For evigt
For evigt (sig farvel)

Jeg elsker
Jeg elsker
Jeg elsker
Kun dig
Farvel (sig farvel)

Min engel
Min engel
Min engel

For evigt
For evigt
For evigt (sig farvel)

Jeg elsker
Jeg elsker
Jeg elsker
Kun dig
Farvel, min engel

Så uskyldig, du gjorde mig så lyk'lig.
Men sket er sket nu.
Dit kys er for sent nu.

(sig farvel)

Min engel
Min engel
Min engel

For evigt
For evigt
For evigt (sig farvel)

Jeg elsker
Jeg elsker
Jeg elsker
Kun dig
Farvel (sig farvel)

Min engel
Min engel (ville have givet dig mit efternavn)
Min engel

For evigt
For evigt
For evigt (sig farvel)

Jeg elsker
Jeg elsker (men du havde lidt for travlt)
Jeg elsker
Kun dig
Farvel, min engel (sig farvel)

(sig farvel), yeah, yeah

Lite bilder

Cilla har köpt nytt täcke åt Twist. Inte världens snyggaste färg, men för 50kr



Skulle han inte passa i Comhem-reklamen ?



Haha!!



Vinnarlaget av Pro & Future Cup



Elsa påstår att hon har såå ont...



...Men har aldrig träffas någon som varit så glad över att ha brutit benet xD


Jul!

Gud vad jag längtar till julen.
Dagen började med ett snabbt PA-möte och efter det blev det en väldig håltimme. Eftersom jag hade mitt NP i svenska igår så var jag ledig denna svenskaletionen. Det blev till att sitta och snacka massa med Lovisa, Sofia och Annika. Mysigt var det att snacka om allt från student till Jul. Vi diskuterade lite vad vi ska göra på studenten och så och sen berättade alla om hur deras jul ser ut.

Min jul:
Min jul börjar alltid den 22/12 då vi åker upp till det julpyntade stallet på morgonen med morätter, äpplen, knäckebröd och sirap. Där gör jag hästtårtor till hästarna. Knäckebröd - skivade morätter - knäckebröd - skivade äpplen - knäckebröd - skivade äpplen och morötter och sen till sist massa god sirap över allt ihop, hästarna ÄLSKAR det! Det är så kul för när man kommer till stallet den morgonen så vet alla hästarna vad som är på gång och när jag står i forderrummet och gör tårtorna börjar de gnägga lågt och stampa i golvet, så söta!
Därefter fixar vi ju såklart allt i stallet och åket sedan hem och packar för avfärd mot Småland dagen efter. Innan vi lämnar Lund åker vi först till kyrkogården och tänder ljus till älskade Jens.
Väl i småland går vi till Puttes (ICAn i Ramkvilla) där det egentligen är stängt men vi går in bakvägen, hehe!
Jag startar brasan, vi kollar tv, grillar marshmallows (vet inte hur det stavas) och gör julskinkan. Verkligen en mysdag!
Nästa dag när det är julafton får jag en eller kanske två paketer på morgonen och äter macka med julskinka på, sen börjat vältan på att kusinerna skall komma, vilket de gör runt lunch-tid.
Då börjar vi med maten och fixa oss själva. Kl. 15 är det Kalle och vi "barn" kollar på det medans de vuxna dukar. Efter Kalle äter vi julmat och efter spelar vi spel och har småtävlingar. Vi spelar paketspelet som är fruktansvärt kul och fikar såklart samtidigt. Vid 18 delar vi ut julklappar och då har man ju fullt upp med att titta på allt man har fått. Man provar och tackar och provar och tackar igen, alltid likadant.

Av farmor får jag och kusinerna alltid Paradis-askar så efter vi är klara med alla julklapparna sätter vi oss på ovanvåningen och proppar i oss chokladen och har allmänt roligt.

Dagen efter när man kommer in i köket står farmor där och frågar direkt om man är hungrig. Klart jag är liksom. Man svarar ja och snabbt börjar hon le och plocka fram grejer samtidigt som hon frågar "Vill du ha pannkakor? Hämta Johannes och försök väcka Viktor annars lär han väl vakna när det luktar pannkakor om jag känner honom rätt!"

Annas underdagen kollar vi film och har det mysigt och såklart äter ju julmat.

Det var min jul det... inte så händelsefull, men den bästa som finns!
Snacka om att jag fick Julabstinens efter att ha berättat allt och fått höra om alla andras jular.

                                
                                
                          

Biologiprovet vi hade efter lunch gick förövrigt helt okey. Det var fruktansvärt svårt, men jag hoppas det gick bra ändå. Kändes ju faktiskt bra.

XOXO 
            Rebecca

Länge sen jag skrev.. nu kommer allt på en gång :)

Det var ju varit tävligar på Skolan hela helgen så har spenderat mina dagar där och har inte hunnit skriva i bloggen.

I fredags stod jag i insläppet från kl.8 till ca kl.18, lite jobbigt för min friska fot att stå upp så länge, men vad gör man inte för hästarna och den fina KL-tröjan man fick på köpet. Blev hämtad av pappa och tänkte skönt nu blir det en lugt kväll, men inte. Fixade mig och pappa körde mit tillbaka för att gå på Pubkväll i restaurangen med Sofia, Louise och Jessica. Vi drack husets vin men begav oss till internatet såfort flaskan var tom.
Nu planerades skräckfilm men Louise satte sig i köket och kollade på Paradise Hotel, sånt trams.

Sov iaf på soffan den natten och blev hämtad av pappa vid halv 8 på morgonen. Hem till mig älskade säng och sov en stund, sedan upp igen och till flyinge och fortsatte som funktionär i insläppet. Mamma och pappa kom ut för att kolla lite.

Satte mig hos Jessica och Elsa när Showklassen skulle börja och dit kom även päronen. Guud vad den lilla gula ponnyn var snabb och duktig såklart. Och ungen som red, grymt cool!!

Vi hämtade kinamat inne i lund och sen gick bilen till Veberöd och Helgagården där Therese hungrigt väntade på mig. Vi åt, smiknade till henne och sen tog jag säkert 7 miljoner bilder på henne. Anledningen var att hennes vänner har klagat på att hennes profilbilder är så tråkiga, så det fick vi ju fixa!

Dagen därpå löslongerade jag sötaste Saga i korallen och sen kom pappa och hämtade mig och kärde mig än en gång till Flyinge. Ingen funktionärspost idag men läktarplats fick det bli, väldigt trevligt.

1,50 hoppningens topp resultat:


Efter tävligarnas slut stack jag och Sofia till hennes stall. Hon skulle träna på täckta och eftersom jag skulle slippa krycka mig hela vägen dit fick jag sitta på hästen. Tog ett tag innan jag lyckades komma upp men upp kom jag och upp kom jag igen på täckta efter Sofia hade ridit och vi skulle hem igen.

Tillbaka till internatat och skulle precis börja plugga till NP i svenska B när pappa ringer och säger att han hämtar mig nu.. Shiiit vad ska vi göra var det första som ploppade upp i skallen, men fick honom att duscha innan han kom så på 1h skrev vi 2 sjukt grymma PM som Louise sedan lottade vilket vem skulle ha. Jag fick kommunikationsfel mellan unga och vuxna, gryymt!! Gud vad bra vi är!


Film på det vinnande laget i Pro & Future Cup Showklass.


Vinnarna var Emelie Grönberg på Ubi, Stephanie Holmén på Valentino och Fredrik Jönsson på Cuba Libre


Take care.


♥ † Jens Hellström 1984-09-26 - 2009-05-02 † ♥

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag vet att jag saknar dig något enormt.

Citerat av Faster:

"Älskade vän, Dagarna går men det känns lika svårt ännu. Du åkte iväg till Norge den 12:e mars 2009 för att arbeta på ett fiskeföretag i Fossnavåg. Vem kunde ana att Du aldrig skulle komma hem till oss igen. Du hann bara arbeta i 6 veckor innan denna tragiska olycka inträffade. Jens du var så gullig, snäll, härlig, sympatisk och så älskad av oss.
Du älskade livet och hade så mycket framtidsplaner. Hur kan livet vara så grymt? Det som gnager sig fast är att vi aldrig får träffa dig igen.
Det har inte gått en dag utan längtan,
Inte en tanke utan saknad.
Vi minns den dagen som igår
den dagen vi aldrig förstår!
Din Mamma"



Onsdag

Ännu en dag till har gått på lovet och hur mycket har jag pluggat egentligen ? Ingenting.

Måste verkligen.. NP Svenska på tisdag, Biologiprov på onsdag, kemi onsdagen veckan efter och ännu ett Biologiprov, vad jobbigt allt blev nu när jag insåg hur mycket jag hade..

Men som sagt har inte gjort mycket idag mer än busat med katten och kollat tv.

Får se om jag tar mig ut tillFlyinge imon och kollar GP-hoppningen.. kanske någon som vill hänga med ?

Take care.

YEAAAY

VEM HAR KOMMIT PÅ ATT MAN INTE SKA RIDA MED BRUTNA BEN ??


Att ta sig upp på den jättelilla Bobby var ett helt företag, men efter ca 15min var jag uppe. Pappa höll mig i lina om det skulle hoppa fram läskig spöken eller liknande.
Väl nere på Torns red jag först lite i lina men sen fick jag säga åt pappa att släppa mig. Det verkade ta emot, men lös blev jag iaf och pappa filmade lite när jag red.


Måste berätta att förut har jag ju sagt att mitt bem ha försvunnit, nu har jag mer information som säger att min rumpa snart är borta den med, för HERREGUD vad ont det gjorde i sittbenen av att sitta i sadeln. Kände hur de försökte borra sig genom den muskellösa rumpan.

Verkligen duktig Bobby som försökte förstå vad jag menade fast jag typ bara satt och skumpade runt. Inte kunde jag hålla om med skänkeln, föra en tydlig höger-galoppskänkel eller korta tyglarna och rida i normalt temo under ritten, men han försökte och försökte.
Att han är så snäll.

Haha, hade det varit Swip hade han typ dött.

Att rida med brutna ben är väl inte så hemskt men verkligen en utmaning!

Här är iaf filmen pappa filmade: (massa undertempo, men ändå)

Over and out.


Rösta!!

Rösta på sötaste Bilting i Libresse-tävlingen :D

Årets Häst 2010

Ny familjemedlem

MÅNS


Hejdå blondie

Blev lite mörk, men kommer tvätta bort en del... är jag nöjd ?




Take care.

Lov

Jag har kommit på att lov med brutna ben inte är någon höjdare.
Det enda jag har gjort idag är att kolla annonser på allt som har mer hästar att göra. Sadlar, schabrak, hästar såklart... Verkligen allt, eller vänta nu har inte kollar körutrustning men det är faktiskt inget som intresserar mig så väldigt mycket.

Har sån ridabstinens att jag inte riktigt vet vad jag ska ta vägen.
Bobby kommer säkert ha massa träningsvärk idag så ska försöka få pappa att alänga upp mig så jag kan skritta honom lite, han var ju såå duktig igår. Får jag inte det får jag väl åka upp på LCR och rida lite på Plankhästen ute i foajén, den som alla små barn alltid sitter på när de följer med sina föräldrar eller syskon till stallet. Bättre än ingenting jag lovar!

Ska till frisören kl. 15 för att klippa och färga. Kommer säkert inte bli så bra men vi kan ju hoppas på det bästa. Annars får jag väl bara färja tillbaka det, svårare än så är det ju inte.


Fixade annons på hästnet igår. Får inte tag på Julius så nu har han inte längre förtur på hästen.

Bild från första hösten vi hade Bilting (2007)


Om någon känner någon som letar efter en stor och stark islandshäst som lämnar fina avkommor får ni berätta för dem om min sötnöt. 

Länk till annonsen:
http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=408794


RSS 2.0