Fruktansvärt!

Har glömt att skriva att för några dagar fick jag reda på att en jag känner bor hos den västa människan i hela världen. Dessutom är detta i skåne och långt innan för min varningsradie. Hur man detta händ egentligen ?
Nu vet ju dock inte någon om vem jag menar, men om ni kanske kan tänka hur hemskt det verkar så är det ännu värre!!! Denna människan är hemskt och respektlös och jag hoppas verkligen inte att min vän råkar illa ut p.g.a. den idioten... (Ursäkta uttrycket)

Håller tummarna för dig nu och hädanefter!!


Dagens schema i korthet...

Efter första delen av skolav stod det övningskörning på schemat. Gick toppen och blev godkänd på de 3 nya momenten vi gjorde idag!!! *Stolt*
Därefter fick det bli lunch på EH med tanke på att den i skolan sorgligt nog inte väntade på mig.
Åkte iaf bussen tillbaka till ettorna och kemin och sen var det jobb som gällde. Max kom och jag blev lycklig som fick jobba för pengarna, duktig var han också idag!
Johanna E Älskling(som hon heter på min mobil) gjorde mig glad genom att säga att hon kanske skulle börja på min skola, toppen!
Mamma och pappa hämtade mig, släppte av pappa i stallet och mamma och jag körde vidare till Veberöd och Saga som jag red ut på tillsammans med Therese och Sota som höll oss i grimma och grimskaft. Verkligen snäll och duktig häst det där.

****

Upp tidigt imon för träning för Olof Axelsson i skolan, ska bli spännande och hoppas på en liten Karmenco eller Blues till mig!!


"Sleep tight but don't let the bedbuggs bite!"


Träning

Täningen med Bobby för Nina gick as kalas bra!!! Red nog inte mer än 30 min men det räckte verkligen. Han var sjukt arbetsvillig och skänletvikningarna gick toppen (om man jämför med vad de brukar se ut och kännas)
Efter träningen precis som innan så red pappa hem honom. Jag åkte bil med mamma och värmde mig.

Vi åkte en snabb runda hem och bytte kläder och fixade oss och sedan begav oss till Nova  för att leta en höstjacka till mig men hittade såklart ingen. men käpte iaf mina efterl'ngtade solglasögon på T-shirt Store!! Toppen!!

Bara för den är suddig vill den ligga i bloggen!!

Tisdag

Var i stallet med Josefin hela kvällen igår. Mötte upp henne på torns där jag tränade typ 15min med Bobby. Vi kom tillbaka i stallet och fixade till Bilting som jag red lite på plantskolan, sen fick Josefin hoppa upp och testa lite. Vi gick till Fäladen i nästan orkan, jag följde henne till bussen och sen stack jag hem. Äntligen skulle jag få äta min älskade potatis och kyckling till, men fick så satans ont i magen så det blev ingen mat. Började gå över vid 22.30, så jag förflyttade mig från soffan och in i min säng. Verkligen mysigt var det där inne med mina nyinhandlade ljuslyktor måste ajg berätta, grymt fina är dem.


Biologi - Lunch - Svenska stod på schemat idag. Labration på svenskan, någon äcklig kycklinggryta till lunch och den fruktansvärda vikarien Gunilla på svenskan. Fyfan för henne. Linn fick utskällning för hon inte tror på gud och mig var hon på väg att slänga ut för jag råkade skratta lite. Sen allt hon babblar om... när jag hade försökt lyssna koncentrerat i 45min kollade jag ner på mitt papper och hon var fortfarande på punkt tre av typ 30!!! Då gick det inte längre och jag satte in hörluren i örat och bara satt.


Kl. 16.00 ska jag träna för Nina idag, hoppas det går bra och att jag inte går ont i magen, om det händer får jag väl slänga upp henne eller pappa istället!!

Blommoooor

  

Kulturnatten

Igår var det Kulturnatten som spenderades med lilla Marie, men senare på kvällen kom alla hennes fjortiskompisar som dessutom var 96or hela bunten. Jag kände inte att jag passade in och fick just syn på Fanny (en normal 96a) som jag snackade lite med, men sen helt plötsligt som kommen från himlen kom Raffa, ÄNTLIGEN typ. Hon gjorde den livliga stunden med Fanny ännu livligare. Pratade med henne ett tag och sen kom hennes kompisar och Anna, sjukt länge sen jag pratade med henne så det var riktigt kul faktiskt. De gick och jag drog med Marie en liten sväng för att ta paus från folket, men kom tillbaka ganska fort igen och tur var hade Johanna och Elin kommit och kände att jag kunde rädda dem lite, så medan jag räddade dem så räddade de mig, perfa!
Marie försvann helt och hållet, så jag pallade inte att hon bara stuckit iväg så jag, Johanna och Enlin begav oss till Botulfs och åkte hem.

 

Idag åkte jag, mamma och pappa med Bilting till Helgagården för att träna Saga lite, men Bilting hehövde lasttränas så hon fick hänga med och så red jag såklart henne lite i padocken. Det var full aktivitet på gården med kurser som började igår så efter jag hade tagit hand om båda hästarna satte jag mig för att kolla lite.

Saga slutar aldrig förvåna mig. Hängde på henne i korallen medan pappa höll och gick med henne lite, sen hoppade jag upp även då ledde pappa mig runt lite, sen släppte han mig och jag försökte rida lite själv, snacka om känslig häst. Med en lätt tryckning med skänklarna och ett litet ljud från min mun kom hon fram i klockren tölt!! Hur kan detta vara möjligt ? Att hon har en underbar trav har jag sätt när jag löslongerat henne och jag har hela tiden trott att eftersom den är så taktfast så skulle hon trava när jag kom upp med, hon måste ju lyckas balansera upp sig själv med mig på. Det blev i tölt och Lena (Sagas ägare) tyckte att det var riktigt roligt att se och verkade väldigt nöjd.

TÖLT TÖLT TÖLT!!!


Hon behöver banta lite...

Grattis till Linda!!

Jag sa ju igår att det var upp till bevis om kiropraktorn hade varit något bra för Bilting, bra är det ju alltid, men jag menar om det var det var låsningarna som gjorde att hon inte töltade. Idag när jag var ute och red tänkte jag nu du Bilting ska du allt visa mig vad du går för, och så töltade vi iväg i full och ren tölt!! NICE!!

Åkte ner till stan med päronen som skulle klippa sig och jag skulle prata med min tatuerare om att fylla i där min tatuering är lite svag i färgerna, sen fikade vi på EH och slutligen gick vi till Indiskan för att köpa ljuslyktor till mitt rum, kunde dock inte bestämma mig för on det skulle vara lila eller gröna lyktor så jag tog de lila för att testa på mitt rum och så kan jag ju byta om de inte är bra!

Många som fyller år idag, Johanna(i min klass), Frida(Lovisas kompis), Martina(från Falsterbo) och inte minst brossans flickvän Linda!!
Har såklart grattat att på FB, men till Linda köpte jag och mamma ett Thomas Sabo halsband. Tyckte inte det var så fint för kedjan till var antingen för kort eller för lång, asså det hängde inte på nått bra ställe iaf, inget man kan ändra själv eftersom vi hade skickat efter det. Men lånade en lång kedja av grannen bara för att testa ochdå var det riktigt fint.
Jag och mamma köpte det på Tradera och tänkte att det var ett perfekt pris för typ 250kr eller nått sånt, minns inte riktigt, men när jag kollade upp vad det egentligen kostade höll jag på att ramla av stolen!!! 2390kr för bara berlocken!!
Dessutom försökte mamma byta bort det när vi var nere hos grannen och testade kedjan, för hon har massa olika och hade kanske nått hon inte ville han, men det var väl en jävla tur att hon inte ville det när vi en kvart senare fick reda på priset!

Jag hoppas iaf hon blir glad för det!

En liten sång dagen till ära!!

Lindex reklamlåt

VARFÖR HAR JAG FASTNAT SÅ FÖR DENNA LÅTEN???



JU FLER GÅNGER JAG LYSSNAR PÅ DEN DESTO MER GILLAR JAG DEN!

Händelsefull dag

Avatar och Djävulen bär prada är två filmer jag spenderade dagen på. Bakade även chokladbollar som jag inte pallade äta så de står så fint i kylskåpet.
Som ni kanske förstår så blev det inget lek med 1or och 2or idag utan fick stanna hemma med magont och migrän, igen!
Efter en sjukt tråkig dag kom iaf mamma och pappa hem och jag och pappa åkte till stallet för att göra vår plikt. Gick ner för att hämta Bilting och på väg upp ringer pappa och säger att grannen har ramlat och där är blod överallt så han måste åka hem och köra henne till akuten. jag ville inte bli lämnad i stallet och inte veta vär jag skulle komma hem så det blev till att springa upp, slänga in hästen i boxen och slänga in mig själv i bilden, så dramatiskt!
Hemma på parkeringen stog Markus och väntade och tydligen hade de ringt ambulansen så han stod och väntade på dem. jag sprang in till mamma, Maria och allt blod, fick trösta Hampus lite som var helt chockad den lilla stackaren och sen sitta och försöka få Maria att tänka på annar medans mamma stasade hennes arm så hennes fingrar var blåa.
Ambulanssjuksköterskorna kom och mamma fick berömm för vad hon åstadkommit innan de kom. Jag lovar hon växte nog en halv meter!!
De åkte iaf iväg, jag och pappa återgick till stallplikten och medan han mockade skrittade jag en liten sväng på Bilting, tror att kiropraktorn var till sjukt stor hjälp i måndags, detta var sista dagen vi skulle skritta så imorgon är det upp till bevis om det var kotorna i länden som var problemet till den inte längre töltande Biltingen.

Jag lagade tacos lagom till Idol, blev ingen utgång idag för magen, men det kommer väl fler helger, dessutom är inte denna helgen slut och imon blir det Kulturnatten med en gullig Marie som förhoppningsvis kommer rädda mig från alla fulla fjortisar!

Mamma tjatar och tjatar på att jag ska lägga upp en liten film på när jag red Bobby på Torns igår, nu är det ju så att hon inte läser min blogg precis men jag har iaf lagt upp den.
Måste berätta att det är typ tredje gången vi travar med den nya sadeln och han har redan börjat ta för sig mer i traven, är nästan så jag inte ens kan rida lätt.


Hemma

Blev ingen träning för Olof idag, stannade hemma och försökte få min migrän att försvinna, vilken inte lyckades.
Sov bort nästan hela dagen, eller jag åt frukost vid halv 12 när pappa kom hem på sin lunch och hade handlat åt mig. När han och mamma sen slutade jobbet vid halv 4 fick jag komma upp ur sängen för att rida lite. Tränade lite nere på Torns medans mamma tog bilder och pappa filmade. Gick toppen men slutade med att pappa fick rida hem till stallet och mamma köra mig hem. Sjukliga kramper i magen hade jag, antagligen all medicin för huvudet. somnade efter många om och med OCH MISSADE Idol, hur kan detta vara möjligt. Nu är jag riktigt hungrig och funderar på att det är dags att äta den där "lunchen", men tror inte jag vågar riktigt.

Foto på en stilig Bobby under träningen

Pöönniii


Saknar den lille skiten :D <3


Hungrig

Kylskåpet ekar när jag öppnar det och jag är sååå hungrig.

Pappa har erbjudit sig att köra med mig till affären och handla, men jag kan ju inte släppa idol sådär hur som helstså jag får sitta här och låta magen morra åt mig tilla det är slut, vilket det är om endast en kvart och den kvarten... den känns som en hel evighet.

Körlektionen gick rätt hyffsat men körläraren, Elias, hade seriöst världens äckligaste andedräkt. T.o.m. mamma som satt i baksätet (istället för att vänta på mig i vår bil fick hon åka med). Det västa var nog att han hade ju inte munnen stängd en sekund. Han babblade och babblade. men kul var det iaf och han tyckte faktiskt att jag var duktig. *STOLT*


Nu ska vi köpa maaaat!!

Ny körskola

Idag ska jag köra min första körlektion sen jag bytte körskola.
Skippade kemin idag och red istället ut  en mysig med Petronella, det börjar verkligen vli höst!! Efter ridturen åkte jag upp på LCR för att jobba, men det blev en lättjobbad timme, då Max inte kom och jag gick sitta i Teddy's med fritidsbarnen och mamma istället. Nu klockan 17 ska jag köra och för er som blir lite nervösa nu så kan jag ge ett tips att hålla er inne, men jag kör inte så farligt faktiskt.


Äntligen!!

Efter skolan åkte jag hem och väntade på att päronen skulle komma hem. När det hände så åkte jag och mamma till brossan för att lämna min dator medans pappa åkte till stallet för att fixa lite.
Jag och mamma kom till stallet till en välputsad Bobby som pappa stod för. Jag skulle skritta lite och tänkte att jag kunde passa på att göra det nere på torns.
Vi tränade lite i skritten och skulle trava ett varv men märkte någon fantastiskt, helt underbart! Bobby var självgående, trod inte och hoppade såfort man tog i tyglarna och vilken trav han hade då.
Bröt så fort jag kunde av till skritt och ringde pappa: 
                                           Jag: Hej, vad gör du? 
                                           Pappa: Jag sitter i bilen.
                                           Jag: Okey, men asså pappa du måste verkligen komma, det är akut!
                                           Pappa: Är det akut???    
                                           Jag: Ja!!!    
                                           Pappa: Okey, jag kommer så fort jag kan!!   
                                                                          
Tänk vad man kan lura sin stackars pappa. Jag skriottade till han och mamma kom, kortade tyglarna utan att få en häst som strejkade och började trava. Båda två såg verkligen ut som den söta katten i Telia-reklamen, men började sedan le. Tur att öronen satt ivägen annars hade leendet nog gått runt hela huvudet.
Vi flög fram och spred lycka till alla på ridbanan som började le dem med. Men som sagt så skulle vi bara skritta så vi fick avbryta drömmen och återgå till verkligheten och stallet.

Jag tog ut Bilting på en liten promenad, hon skulle ju vila 2 dagar innan jag kunde börja rida igen, men att gå kan väl inte vara helt fel... hoppas jag.

Sen bar det av hem till Idol och en god fläskpannkaka som det blev till kvällsmat idag och nu sitter jag att kollar på mitt efterlängtade House!

Jag älskar House!!

Ps. Jag har fått jobb på LCR som handikappledare, ska bli riktigt roligt. Ds.

Kiropraktik

Blev ingen massage för bobby, pappa hade glömt att han inte kunde masseras när han hade vlivit vaccinerad tre dagar innan.
Skulle i alla fall åka iväg med Bilting, men hon vägrade gå in i transporten, men efter 45min luckades den lite mer envisa Rebecca Landgren få in henne och vi åkte iväg. Stressad var jag och skyndade på pappa att köra fortare, vilket inte lönade sig då kiropraktorn var sen och vi fick vänta en hel timme på honom.

Väldigt trevligt att ha sällskap av Isabella som jag utan anledning dampade loss på för några dagar sen, men hon påstod att det inte var någon fara så jag blev glad.

Blev väldigt faschinerad av kiropraktorn. Tänk att komma in i ett stall där tio hästar väntar för att få hjälp av honom. Han har aldrig någonsin sett någon av dem förut och går fram och känner lite och sedan trycker till. Hästen reagerar, men sänker sedan huvudet och börjar belåtet tugga. Jag tror att det tog max 10 minuter per häst. Nu ver jag att han är utbildad och har tränat mycket på ett antan, säkert hundratals hästar, men att det kan gå så fort för en häst man inte ens visst fanns. Verkligen coolt måste jag säga!

Bilting hade "obalands" i tre kotor på vänster sida av länden och en i nacken. Riktigt skönt att han hittade något, får bara hoppas på att det är problemet till att hon slutat tölta, men det går jag inte reda på förän om några dagar. Hon ska vila helt nu i två dagar och sedan skrittas i två, sen är det bara att köra på igen.

Härligt att jag kunde lätta på mitt tunga hjärta i mitt förra inlägg, för eftermiddagen och kvällen har varit fantastisk. Åkte med mamma till Flädie för att hämta min KL väst och Bobbys nys träns, råkade köpa en Pikeur mössa och ett KL pannband till mig nu när det
börjar bli lite kallt ute.



Yours truly.  Rebecca Landgren*

Mellan himmel och jord

Kemi med ettorna kl.9.30, har nog aldrig varit så okoncentrerad på en kemilektion förut. Du var de enda i mina tankar.
När jag vaknade upp i morse var allting fel. Jag snoozade alldeles för många gånger, men kom tillslut upp ut sängen, fixade mig och missade såklart min buss. Från bussen till skolan var du det enda i mina tankar. Om jag inte tänkte på att jag saknar dig så otroligt mycket så tänkte jag på att det kändes hemskt att jag hade ett guldigt halsband på mig utöver mitt silvriga med ditt namn på som jag aldrig tar av mig.
Jag skrev ditt namn på tidningen jag tagit på bussstationen, men strök hårt över det när jag tittat på det en stund. Därefter tog jag av mitt silvriga halsband, la det bredbid mina böcker för att känna att du var med mig idag.
I stan på väg hem gick jag till banken för att flytta lite pengar och flyttade då lite extra så jag kunde köpa blommor till dig, fick bli röda rosor i hopp om att du skulle tycka om dem.
Väl inne på kyrkogården letade jag efter tallen fid farfars grav och när jag äntligen fick syn på den tårades mina ögon av både glädje och sorg. Jag hade köpt tjugo rosor, så han fick en och sedan gick jag vidare.
På minneslunden, jag hade inte rundat buskarna, inte sett alla fina blommor hos dig, föll en tår ner för min kind. Jag släppte min väska bredvid din sten och hoppades på att inget ömtåligt jag äger låg i den, men det hade inte spelat mig någon roll ändå. Med gråten i halsen och tårar strömmande ner för mina kalla kinder satte jag tio röda rosor hos dig och en till Viola, sedan satte jag mig ner, med tankarna på den sista julen vi hade tillsammans och ett släktkalas när du drev med mig så jag höll på att bli gråhårig. En riktig glädjespridare var vad du var.
Jag önskar att jag fick träffa dig i hela mitt liv, i alla fall en sista gång så jag kunde få chansen att ta förväl av dig. Det känns inte som jag har gjort det, känns som du fortfarande är hos alla döda fiskarna i Norge och kommer till Ramkvilla för att fira jul med oss i vinter, men det gör du inte. Det kommer vara lika gott om utrymme vid bordet som förra julen. Det var mycket bättre när du var med så man fick sitta lite trångt och få värme från alla andra och vem ska jag och johannes, vi fega så ut med när du inte är här. Johan eller Viktor är inte den som tycker det är roligt att skrämma upp folk som du, ingen av oss andra hade vågat springa före mitt inne i mörka skogen bara för att skrämma livet ur släkten.

 

Du finns inte kvar hos oss här nere på
jorden, men jag vett att du finns i
himlen och du kommer alltid att
finnas i mitt hjärta!!




       R . I . P
                   Jens 
                           Gustav
                                      Hellström
                                                        <3







Valdagen

Jag varit och röstat för första gången i hela mitt liv, men absolut inte sista. När jag kom fram för att lämna mina pappersfyllda kuvert så sa han som tog emot dem innan han ens kollat i sina papper: Jaha, en förstagångsväljare ser jag.. Såg jag ut som en nybörjare ? Äsch, han hade ju rätt. Han berättade för mig att jag var den näst yngsta väljaren i hans papper än så länge, spännande.

Efter att jag hade röstat åkte jag med mamma och pappa en snabb sväng till nova för att handla färdigt paketerna till min älskade bror som fyller år idag, blev två fina "t-shirtar" och även två koftor och två halsband till mig, nice!
Blev riktigt god smörgåstårta att äta, jag som inte brukar gilla det.


Äsch, detta är min första blogginlägg någonsin så jag är inte så bra på det precis. Men vi gör så att jag berättar att efter "kalaset" åkte vi till plantskolan för att jobba lite och sedan hem och satte på Avatar som jag lånade av brossan. Den slutade lagom till Valvakan så här har jag suttit nu hela kvällen spänd och förväntasfull för vem som skulle vinna, men det blev helt ärligt en besvikelse när alliansen tog över procenten.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0